• امروز : جمعه - ۱۰ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
1
حاج عدل هاشمی پور هیچ گاه در عزل و نصب ها دخالت نمی کرد

آی از دمل چرکین

  • کد خبر : 233180
  • 02 می 2023 - 15:30
آی از دمل چرکین
چه بر سر سد آبریز و بیمارستان بهمئی و چرام وسیکل ترکیبی پادوک و آبرسانی به چهار شهر رفته است

آی از این دمل چرکین
تیتر را که می خواندم ذوق زده سراغ مطلب رفتم تا به کنه آن پی ببرم.
کم کم که کلمات را می خواندم متوجه شدم که آنچه نگارنده نگاشته است دخلی به تصمیم گیر قبل ندارد بلکه اهمال کاری از کسانی است که اکنون در مصدر امور می باشند و سکوت شان دلیل عدم پاسخگویی آنهاست.
حال دمل چرکین چیست و چرا در مورد آن قلم فرسایی شده است.
نیروگاه سیکل ترکیبی پادوک در زمان نمایندگی حاج عدل هاشمی پور مصوب و عوامل اجرایی نیز مشخص شد و تا زمانی که نماینده بود ذره ای کوتاهی نکرد و حقی را از شهرستان کهگیلویه نگرفت و به دیگران بدهد.
تعصب خوب است اما از جاده انصاف خارج شدن پسندیده نیست.
با رفتن حاج عدل هاشمی پور از سمت نمایندگی هیچ مسولیتی متوجه ایشان نمی باشد و توپ در زمین کسانی است که طی چهار سال گذشته در مصدر امور بوده اند و بواقع باید از آنان سوال شود که نیروگاه سیکل ترکیبی پادوک و ساخت باند فرودگاه چنگلوا و سد آبریز و بیمارستان بهمئی و چرام چرا به بوته فراموشی سپرده شده است.
خدا را از این بابت شاکرم که حاج عدل هاشمی پور در زمان نمایندگی هیچ دخالتی در عزل و نصب نداشتن معتقد بودند هرکس برای مردم کار کند می بایست حمایت شود و چنین نیز بود.
دوم اینکه مردم دیگر ناآگاه نیستند که بشود هر سخنی را بخورد آنان داد ، فضای مجازی بخوبی اخبار راست و دروغ را بگوش مردم می رساند و خادم و خدمتگزار را عامه مردم می شناسند.
همین بس که در زمان نمایندگی حاج عدل هاشمی پور افراد زیادی نان بر سر سفره شان رفت و این خدمت و دیگر خدمات اورا فراموش نکرده اند.
این نیز بماند که حمله کردن به او نمی تواند از میزان مقبولیت وی کم کند.
تاریخ اینرا ثابت خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=233180

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.