• امروز : یکشنبه - ۱۲ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 1 February - 2026
2

اطلاعیه پلیس درباره فیلم پرت شدن زن رشتی از ون پلیس / واقعیت ماجرای سبزه میدان رشت چیست؟

  • کد خبر : 203363
  • 20 آگوست 2022 - 11:26
اطلاعیه پلیس درباره فیلم پرت شدن زن رشتی از ون پلیس /  واقعیت ماجرای سبزه میدان رشت چیست؟

به گزارش فانوس زاگرس، “سرهنگ حسین حسن‌پور” صبح امروز با حضور در جمع تعدادی از خبرنگاران به تشریح ماجرا و توضیحات پلیس در جریان حادثه سبزه‌میدان رشت پرداخت. وی با رد برخی شایعات منتشر شده در فضای مجازی در خصوص برخورد گشت ارشاد با این شهروند خانم افزود: در پی شکایت احدی از شهروندان به […]

به گزارش فانوس زاگرس، “سرهنگ حسین حسن‌پور” صبح امروز با حضور در جمع تعدادی از خبرنگاران به تشریح ماجرا و توضیحات پلیس در جریان حادثه سبزه‌میدان رشت پرداخت.

وی با رد برخی شایعات منتشر شده در فضای مجازی در خصوص برخورد گشت ارشاد با این شهروند خانم افزود: در پی شکایت احدی از شهروندان به دلیل سوء استفاده طرف مقابل از سانحه تصادف رانندگی چند روز گذشته و قصد اخاذی از وی، رسیدگی به ماجرا در دستور کار عوامل گشت انتظامی کلانتری ۲۲ رشت قرار گرفت.

جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان افزود: متهم این ماجرا که حالت طبیعی نیز نداشت پس از رویارویی با پلیس با استفاده از الفاظ رکیک قصد درگیری و فرار از دست ماموران را داشت که عوامل انتظامی حاضر در صحنه پس از هماهنگی نسبت به دستگیری وی اقدام کردند.

وی با اشاره به وجود مستندات کافی و روشن بودن اصل این ماجرا از ممانعت شهروند خانم مورد بحث از انتقال متهم به مقر انتظامی و تلاش برای خارج کردن فرد دستگیرشده از خودرو پلیس، خبر داد و افزود: با توجه به محرز بودن تخلف متهم دستگیر شده و وجود شاکی خصوصی، پلیس ملزم به دستگیری و انتقال متهم به مقر انتظامی برای رسیدگی بیشتر بوده و قطعا مخالفت یا اصرار سایرین دلیلی بر عدم اجرای قانون نیست.

سرهنگ “حسین حسن‌پور” افزود: با بررسی مستندات و تصاویر دوربین‌های محل حادثه مشخص است این شهروند خانم پس از حرکت خودرو پلیس، از پنجره خودرو در حال حرکت آویزان شده و ادعای پرتاب کردن وی از خودرو گشت امنیت اخلاقی، کذب محض است.

 جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان با گلایه از برخی شبکه‌های اجتماعی که به صرف دیدن یک ویدئو از زاویه نامناسب و بدون بررسی اصل ماجرا اقدام به قضاوت ناعادلانه پلیس می‌کنند افزود: کافانوس زاگرسن پلیس موظف به برخورد صحیح و رعایت حقوق تمامی شهروندان هستند و پلیس در برقراری نظم و امنیت، از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

منبع خبر: رکنا

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=203363

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.