• امروز : یکشنبه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 21 September - 2025
3
بیست و پنجم فروردین زمان کوچ عشایر از استان می باشد

زمان کوچ عشایر اعلام شد

  • کد خبر : 173088
  • 11 آوریل 2022 - 15:22
زمان کوچ عشایر اعلام شد
معاونت امنیتی استانداری هاشمی زمان کوچ عشایر در استان را بیست و پنجم فروردین اعلام کرد

بیست و پنجم فروردین زمان کوچ عشایر اعلام گردید

 

سیدجواد هاشمی مهر در جلسه برنامه ریزی  کوچ و جابجائی عشایر استان عنوان کرد که زمان کوچ عشایر بیست و پنجم فروردین ماه می باشد وی همچنین اظهار داشت:
_ کوچ بهاره عشایر از مناطق قشلاقی به مناطق ییلاقی به تدریج و با مدیریت امورعشایر و با هماهنگی دیگر نهادها و سازمان ها انجام خواهد شد.
وی تاکید کرد که رعایت زمان کوچ الزامی است.
در ادامه بیان داشت:
_عدم رعایت زمان تعیین شده کوچ و چرای دام عشایر در عرصه های مرتعی و گذرگاه ها و ورود دام خارج از ظرفیت درون مراتع قطعا مشکلاتی در پی خواهد داشت.

وی در خصوص اقدامات لازم برای کوچ به موقع اظهار داشت :
_ برای مدیریت زمان حرکت عشایر از مناطق قشلاقی در استان ما که معبر عشایر خوزستان، بوشهر بخشی از جنوب فارس به مناطق ییلاقی است، اکیپ های ثابت و سیار را در گلوگاه ها مستقر کرده ایم.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری تاکید کرد:
_ حفاظت و امنیت عشایر و خدمات رسانی به آن عزیزان بسیار ضروری است و در این خصوص نیروی انتظامی با آمادگی کامل برای ایجاد امنیت عشایر، کنترل و نظارت خوبی در گلوگاه ها و طول مسیر خواهند داشت.

هاشمی مهر بیان کرد:
_همزمان با کوچ، اکیپ ها یا گروهایی از هلال احمر، نیروی انتظامی و اورژانس به صورت ثابت و سیار در مسیرها، گذرگاه ها و ایل راه ها مستقر خواهند شد و خدمات لازم را ارائه می نمایند.

وی از عشایر استان و دیگر عشایر استان های همجوار که معبر آنها استان کهگیلویه وبویراحمد است خواست تا برای داشتن یک کوچ امن و سالم به تاکیدات مسئولین توجه جدی داشته تا بتوانند کوچ امن و سالمی را از سر بگذرانند .
در ادامه مدیرکل امور عشایر استان اینگونه ایراد سخن نمود:
_۹ اکیپ ثابت و ۱۳ اکیپ سیار در مناطق ایل راه ها کوچ عشایر را کنترل می کنند.
فضل الله آذرفر افزود: به دلیل کوچ زود هنگام در استان تاکنون ۳۰۲ خودرو با ۵۸ هزار راس دام  و ۲۳۶ گله با ۵۹ هزار راسی در مسیرهای استان برگشت داده شده است.
وی اظهار داشت: ۸۳ درصد آنها از استان های خوزستان، بوشهر و فارس می باشند بطوریکه ۷۰ درصد آنهاح مقصدشان استان های اصفهان و چهار محال و بختیاری بوده است.
آذرفر، مشکل کمبود آب شرب عشایر و علوفه را جدی دانست و گفت: می طلبد از هم اکنون برای عشایر استان چاره اندیشی شود.

 

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=173088

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.