• امروز : یکشنبه - ۱۲ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 1 February - 2026
2

اعتراف ۲ مرد به قتل همسران

  • کد خبر : 145408
  • 04 نوامبر 2021 - 7:11

مجموعه: اخبار حوادث تاریخ انتشار : پنج شنبه, ۱۳ آبان ۱۴۰۰ ۰۸:۰۵ دو مرد که در جنایت‌های جداگانه همسران خود را به قتل رسانده بودند، دستگیر شدند و به جرمشان اعتراف کردند. اختلافات خانوادگی انگیزه هر دو متهم برای دست‌زدن به جنایت بود.  جنایت اول در استان فارس به وقوع پیوست و کارآگاهان در جریان […]

دو مرد که در جنایت‌های جداگانه همسران خود را به قتل رسانده بودند، دستگیر شدند و به جرمشان اعتراف کردند. اختلافات خانوادگی انگیزه هر دو متهم برای دست‌زدن به جنایت بود. 

جنایت اول در استان فارس به وقوع پیوست و کارآگاهان در جریان تحقیقات تخصصی قاتل ۴۱‌ساله را به دام انداختند. رسیدگی به این پرونده از زمانی شروع شد که به پلیس خبر دادند جسد زنی جوان در کیلومتر ۳۰ جاده فسا- شیراز رها شده است.

 

وقتی مأموران به محل حادثه رفتند، متوجه شدند این زن که هیچ مدرک هویتی همراه ندارد، به قتل رسیده است. شواهد گویای آن بود که قتل در محلی دیگر به‌ وقوع پیوسته است و قاتل یا قاتلان برای از‌بین‌بردن آثار جرم، اقدام به جابه‌جایی جسد کرده‌اند. از سویی نشانه‌های اولیه حکایت از آن داشت که قتل با انگیزه شخصی رخ داده است؛ زیرا سرقتی انجام نشده بود. در‌حالی‌که هویت قربانی نامعلوم بود، افسران جنایی با تحقیقات گسترده فهمیدند مقتول زنی ۳۳‌ساله به نام نیلوفر و اهل استان کرمان است که همراه شوهرش در شیراز زندگی می‌کرد.

 

همسر نیلوفر از زمان کشف جسد ناپدید شده بود و همین امر سبب شد مأموران به او مشکوک شوند و جست‌وجوهای خود را برای یافتن او شروع کنند. در نهایت مرد ۴۱‌ساله پس از ساعت‌ها تعقیب و مراقبت، با توجه به سرنخ‌هایی که به‌ دست‌ آمده بود، با دستور قضائی در یکی از محلات شیراز به دام افتاد.

 

متهم بعد از انتقال به پلیس آگاهی تحت بازجویی‌های تخصصی قرار گرفت. او ضمن اعتراف به قتل همسرش گفت: من و نیلوفر از مدتی قبل با هم اختلاف و کشمکش داشتیم و همین اختلافات باعث شد روز حادثه در‌‌حالی‌که عصبانی بودم، او را به قتل برسانم و بعد جسدش را به منطقه‌ای خلوت بردم تا ردپای خودم را از بین ببرم. خودم نیز خانه‌ام را ترک کردم. بنا بر این گزارش، متهم در حال حاضر در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات از او برای افشای جزئیات بیشتر این جنایت ادامه دارد و مرد همسرکش به‌زودی باید صحنه قتل را بازسازی کند و به‌طورکامل توضیح بدهد زنش را چگونه به کام مرگ کشاند.

 

دومین همسرکشی در استان مازندران به وقوع پیوست. کارآگاهان جنایی شهرستان آمل شامگاه سه‌شنبه از کشته‌شدن زنی جوان در خانه‌اش مطلع شدند و وقتی به محل حادثه که یکی از روستاهای اطراف بود رفتند، ضمن مشاهده جسد، شوهر این زن را به‌عنوان متهم اصلی پرونده دستگیر کردند.

 

این مرد بعد از انتقال به پلیس آگاهی، در‌‌حالی‌که راهی برای فرار از زیر بار اتهام نداشت، کشتن همسرش را گردن گرفت و گفت: زنم را به‌ دلیل اختلافات خانوادگی که با هم داشتیم به قتل رساندم. این مرد نیز اکنون در بازداشت است و تحقیقات از او ادامه دارد.

 

شرق 

منبع خبر: بیتوته

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=145408

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.