

فانوس زاگرس؛ بارندگی های سه روز گذشته سبب ریزش کوه و وارد آمدن خسارت به بخشهایی از زیرساختهای گردشگری و محوطه آبشار یاسوج شده است. به گزارش فانوس زاگرس،کاربران فضای مجازی تصاویری منتشر کرده اند که بر اساس آن تعدادی از آلاچیق های آبشار شهر یاسوج زیر حجم انبوهی از سنگ و گل و […]
فانوس زاگرس؛
بارندگی های سه روز گذشته سبب ریزش کوه و وارد آمدن خسارت به بخشهایی از زیرساختهای گردشگری و محوطه آبشار یاسوج شده است.

به گزارش فانوس زاگرس،کاربران فضای مجازی تصاویری منتشر کرده اند که بر اساس آن تعدادی از آلاچیق های آبشار شهر یاسوج زیر حجم انبوهی از سنگ و گل و لای قرار گرفته است.
رئیس سازمان فضای سبز ضمن تایید ریزش کوه در این منطقه گردشگری گفت: بارش های اخیر به قسمتی از محوطه و تعدادی از آلاچیق های انتهایی آبشار خسارت وارد کرده است.
صادقی یادآوری کرد: ریزش کوه در این نقطه از آبشار شهر یاسوج در سالهای گذشته نیز دارای سابقه بوده و خسارتهای زیادی در پی داشته است.
وی بیان داشت: تیم های ارزیاب در حال برآورد خسارت به زیرساختهای شهری و منطقه آبشار هستند که تا پیش از پایان بارندگی ها نمی توان میزان دقیق خسارتها را اعلام کرد.
صادقی ابراز امیدواری کرد که ستاد بحران استانداری نگاه ویژه ای به آبشار یاسوج داشته باشد و برای ترمیم خسارات وارده به شهرداری یاسوج کمک کند.
آبشار یاسوج یکی از زیباترین آبشارهای کهگیلویه و بویراحمد است که در دو کیلومتری مرکز استان قرار دارد.
درختان کهنسال ، معماری خاص و چشمه های جوشان باعث شده این آبشار در تمام فصول میزبان ده ها هزار گردشگر باشد.
رئیس سازمان فضای سبزشهرداری به شهروندان و مسافرانی که قصد حضور در آبشار و استفاده از طبیعت پاییزی آن را دارند توصیه کرد با توجه به بارندگی ها و احتمال ریزش کوه، مسائل ایمنی را رعایت کنند.
صادقی گفت: با اینکه به دلیل زیباییهای پاییز، گردشگران و شهروندان زیادی در آبشار یاسوج حضور داشتند اما خوشبختانه ریزش کوه تلفات و یا خسارات جانی نداشت.


- تـــازه ترین خبرها
- پـــربازدیدترین ها
- حمله احمد خورشیدی آزاد به اصلاح طلبان وتاجگردون؛ اگر لازم باشد افشاگری خواهم کرد+تصاویر
- واکنش غلامرضا پاکدل به گفته اخیر تاجگردون در یک گفتگوی تلویزیونی
- بر اساس شنیده ها ؛ مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استعفاء کرد+جزییات
- استخدام های اتوبوسی به اسم کارگر روزمزد در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج+ جزئیات
- سیاه نمایی سردار در حسینیه بهبهانیهای گچساران
- گفت و گوی مفصل و متفاوت با غلامرضا تاجگردون/حمایت قاطع از حوزه های علمیه/کارت حقوقم دست همسرم است!/تورم در دولت دارد رکورد می زند/نماینده گچساران پاسخ ادعاهای دولتی ها را داد/تاجگردون:به عملکرد سازمان برنامه و بودجه نقد دارم
- آشتی کنان شهردار و شورای شهر دوگنبدان؛از اصولگرایی رییس شورا تا “جریان میش و گرگی” که عامل تفرقه و اختلافات شهردار و اعضای شورا بوده است +تصاویر
- آیین تودیع و معارفه فرمانداران قدیم و جدید گچساران برگزار شد+تصاویر
- مگر گچساران خودش هنرمند خوش ذوق و باسلیقه و زجر کشیده ندارد؟!
- گشت و گذار “تاجگردون” در دیار علیمراد جعفری /اگر نگویند این طرح ها را ماقبلا پیشنهاد داده بودیم؟!+تصاویر